Het transport van staal is één van onze kernactiviteiten. Ons wagenpark is geschikt om staal, buizen, rvs en buiscomponenten te vervoeren. Dagelijks worden hallenbouwers, machinefabrieken, jachtwerven en bouwondernemingen door Walinga Transport beleverd.

 

 

Langdurige samenwerking

Dagelijks rijden wij al ruim 20 jaar lang met meerdere trucks voor Douma Staal B.V. te Sneek. Vanuit hun vestiging worden binnen 24 uur klanten bevoorraad met ons moderne en uitgebreide wagenpark. De samenwerking is zo’n succes door de nuchtere mentaliteit van beide bedrijven en hun medewerkers.

 

Douma Staal B.V. is met een oppervlakte van ruim 33.600 m2, een computergestuurde boor- en zaaginstallatie en een uitgekiende logistiek één van de meest moderne staalleveranciers van Europa.

Het wagenpark voor staaltransport:

  • opleggers met schuifkap
  • uitschuifbare open opleggers
  • uitschuifbare oplegger met schuifkap
  • truck met kraan

 

 

RVS transport

Ons wagenpark leent zich voor het vervoer van RVS. Onze opdrachtgever Douma Staal waar we sinds 1997 het staaltransport voor verzorgen heeft in 2013 Fisher Edelstaal overgenomen. Sindsdien verzorgen wij het transport van hoogwaardig gepolijst en geslepen RVS materialen naar diverse klanten in Nederland en België voor Fisher Edelstaal te Sneek.